Mehedinți. Screciu va investi 10 milioane de euro în reabilitarea parcurilor din Severin

***Mehedinți. Screciu va investi 10 milioane de euro în reabilitarea parcurilor din Severin***

Marius Screciu, primarul din Drobeta Turnu Severin a transmis faptul că în cadrul ședinței Consiliului Local, au fost aprobate ultimele detalii tehnice, pentru demararea proiectului de modernizare a celor trei parcuri centrale din municipiu: Parcul Dragalina, Parcul Rozelor și Parcul Gării. Valoarea acestui proiect se ridică la 10 milioane de euro.

După finalizarea acestei etape, autoritățile locale se pregătesc să semneze contractele de finanțare, în situația în care nu vor fi solicitate alte clarificări. 

Parcul Rozelor

„Continuăm proiectele privind parcurile centrale, Parcul Dragalina, Rozelor și Parcul Gării. Astăzi am aprobat ultimii indicatori tehnici, urmând ca în perioada următoare să semnăm contractele de finanțare. Ne dorim ca din toamnă să ne putem apuca de reconstrucția acestor parcuri, ele fiind obiective extrem de importante pentru care am atras fonduri europene de 10 milioane de euro,” a precizat Marius Screciu, primarul Municipiului Drobeta-Turnu Severin 

Potrivit autorităților locale, municipalitatea a reușit să atragă fonduri europene și pentru alte proiecte de modernizare a spațiilor verzi, incluzând Parcul Aluniș și Parcul Gărzilor Patriotice din cartierul Banovița.

Georgiana Sebeș

Lasă un comentariu