Olt. Zi cu ghinion pentru trei traficanții de droguri olteni!

arestatAstăzi 13 februarie 2019, Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat, două percheziții domiciliare în municipiul Slatina și în comuna Brebeni, ocazie cu care au   fost descoperite 18 pachete din hârtie și o punga din plastic transparent ce conține material vegetal uscat de culoare verde, o țigareta confecționata artizanal  și o punga din plastic de culoare roz ce conține material vegetal umed de culoare verde, precum și suma de 2.520 de lei.

Potrivit anchetatorilor, întreaga cantitate de substanță vegetală a fost ridicată de către polițiștii  Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și trimisă spre expertiză la Laboratorul de Analiză și Profil al Drogurilor din cadrul Poliției Române, fiind puse în executare trei mandate de aducere.

 ,,În urma administrării probatoriului, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ot-droguri-inscrptionat-e1549037974342.jpgore, faţă de 3 bărbați cu vârstele cuprinse între 23 și 30 de ani toți din municipiul Slatina, aceștia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, efectuare fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive fapte prev. şi pedepsite  de art. 367 CP si art. 16 alin. 1 din L194/2011. În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă.” se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Olt.

În același comunicat se mai arată că activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, a polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Slatina și a polițiștilor din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Olt.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s