Olt. Deputatul liberal Gigel Știrbu, tratat cu ,, flit” de BPJ

gigel stirbu
Gigel Știrbu
  Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu a avut parte, joi, 6 iunie 2019  în ședința Biroului Politic Județean al PNL Olt de o situație surprinzătoare din partea deputatului Gigel Știrbu, care îl loc să felicite organizația județeană pentru rezultatele obținute la alegerile europarlamentare , a cerut demisia liderului liberal. Motivul ar fi excluderea a patru primari, doi viceprimari și șapte consilieri locali din partid, despre care Voiculescu a spus că au susținut pe față, campania PSD.
Spre surprinderea lui, Știrbu, a fost tratat cu ,, flit” de către toți membrii BPJ, amintindu-i acestuia că nu a participat  alături de ei la alegeri, nici înainte și nici  în timpul campaniei. Așa că, fără a sta pre mult pe gânduri, la unison au acordat, un vot de încredere lui Liviu Voiculescu, apreciind că toate măsurile luate împotriva ,, trădătorilor ” din partid, a fost perfect justificate.
liviu-voiculescu-vrea-conducerea
Liviu Voiculescu

În calitate de președinte, măsurile pe care le-am adoptat în ultima perioadă în cadrul filialei Olt a PNL și modul cum înțeleg să îndrum și să organizez activitatea noastră au deranjat, se pare, câțiva “demagogi” liberali.

Nici nu se putea altfel, evident fiind că nu toată lumea este dispusă să-și asume statutul de liberal cu bune și rele, cu obligații și responsabilități, cu reguli și disciplină.

Am spus și repet, încă o dată, public și în special pentru urechile „binevoitorilor” vânători de funcții sau a presei avidă de „știri bombă”: nu am probleme cu legea. Acest lucru l-am dovedit în urmă cu mult timp, când Justiția a considerat că nu sunt autorul niciunei fapte, penală sau contravențională. În atare situație, o cerere de retragere a mea din funcția de președinte ales al PNL Olt nu-și găsește nici justificarea, nici vreo eventuală conformare.

Lucru pe care întreg Biroul de Conducere al filialei, ca for decizional și cu discernământ l-a considerat, prin vot liber, întemeiat.” A declarat Liviu Voiculescu, imediat după ședință, pe pagina sa de Facebook.

 Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s