Olt. Două evenimente culturale inedite pe scena Teatrului ,, Eugen Ionescu” din Slatina

Trupa ,,The Mono Jacks” a inclus și Slatina în rândul orașelor în care concertează și lansează noul album „Gloria”! După lansarea de la Arenele Romane din București ,,The Mono Jacks” vor fi prezenți la Centrul Cultural ,,Eugen Ionescu” din Slatina vineri 21 februarie 2020 la ora 19,00. Biletele s-au pus în vânzare pe iabilet.ro și la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu Slatina (începând de vineri 7 februarie 2020 ora 13,00). Prețul unui bilet este de 50 lei.

Duminică 29 martie 2020 la ora 19,00 la Centrul Cultural Eugen Ionescu se joacă piesa „Bărbatul perfect defect”, în interpretarea actorilor Luminița Bucur, Oleg Apostol și Maria Radu. Regia este semnată de Radu Gabriel. 

Biletele s-au pus în vânzare începând de miercuri 5 februarie 2020 ora 14,00. Prețul unui bilet este de 40 lei.

„Ne dorim, tânjim, sperăm, visăm să atingem un ideal! La propriu! Mai ales noi, femeile, căutăm cu înverșunare bărbatul ideal! Desigur, știm de la mama, de la bunica, de la radio, de la tv că bărbatul trebuie să fie cât de cât… perfect! Mai exact, este obligatoriu să fie perfect! Unde găsim bărbatul perfect? E foarte ușor de găsit! Îl găsești pe toate drumurile, îți taie efectiv calea și respirația! Mereu e fix în drumul tău! Mereu te împiedici de el pe stradă! Trebuie doar să te îndrăgostești ca să-l recunoști! Și gata… e perfect! Doar că întrebarea este: Ce faci cu el? Îl păstrezi? Îl cedezi? Nu te grăbi să dai un răspuns până nu vezi, cu ochii tăi, „Bărbatul perfect defect”!”

Biletele pot fi luate direct de la casieria Centrului Culturaal Eugen Ionescu din Slatina, sau accesând siteul:

https://www.iabilet.ro/bilete-slatina-the-mono-jacks-lansare-album-gloria-52235/

 Valeru Ciurea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s