Olt. Prefectul de Olt, donează sânge după ce s-a vindecat de COVID!

***Olt. Prefectul de Olt, donează sânge după ce s-a vindecat de COVID!***
Florin Homorean, prefectul județului Olt, a dezvăluit într-o postare pe contul său de Facebook că, în aceste momente grele pentru toată lumea doneaza sânge, un gest foarte rar întâlnit în rândurile polititcienilor sau a unor șefi de instituții.
În urmă cu aproximativ trei luni a fost confirmat cu COVID-19, a stat în spital și s-a vindecat, iar acum vine pentru a doua oară în sprijinul semenilor care suferă de această boală.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Florin Homorean a mers vinerera trecută la Centrul de Transfuzii Sanguine Olt pentru a dona sânge atât de necesar celor care sunt diagnosticați cu infecția cu virusul SARS-CoV-2 și au mare nevoie de plasmă, în special pacienții internați în spitalele din județ și se află în stare gravă.
,,Când medicii fac orice pentru noi, se cuvine să facem și noi ceva pentru cei din jurul nostru.
Eu am ales să donez sânge, pentru a doua oară. Este modul meu de a da ceva înapoi celor care se îngrijesc zi și noapte de sănătatea noastră. Și este felul în care pot ajuta, la rândul meu, alți oameni, oferind speranță celor fără speranță.
Vă îndemn pe toți cei care ați trecut prin drama acestei boli să priviți spre cei ce luptă pe patul de spital pentru a supraviețui, să empatizați cu suferința lor, să le salvați viețile.
Donați sânge! Un singur gest al nostru, al celor vindecați de Covid, poate salva alte trei vieți.
Nicio funcție, nicio putere și nicio poziție socială nu au efect în fața virusului. Solidaritatea însă, da!
”A ținut să precizeze Florin Homorean.
Georgiana Leulescu

Lasă un comentariu