Mehedinți. Proiecte importante la Căzănești finanțate de PNI ,, Anghel Saligny”

Aurel Popescu, primarul localității Căzănești, a anunțat locuitorii ca a depus spre finanțare două proiecte prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Primul proiect este legat de finanțarea unui „Sistem de alimentare cu apă și stație de tratare a apei în satul Gîrbovățul de Sus, comuna Căzănești” în valoare de 4,446,586.15 lei, iar al doilea proiect vizează „Modernizarea drumurilor de interes local în satele Căzănești, Valea-Coșuștei și Ercea din comuna Căzănești” în valoare totală de 7,310,633.19 lei. De asemenea, tot prin programul „Anghel Saligny”, Consiliul Județean Mehedinți a depus un proiect pentru „Reabilitare/modernizare DJ 671E, pe tronsonul Pârvulești – Căzănești km 19+888 (intersecția cu DN 67)”.

,,Mulțumesc pe această cale domnului Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, pentru interesul acordat comunei noastre. În prezent, avem în derulare următoarele investiții: Reabilitare/modernizare si dotare a școlii generale din comuna Căzănești. Așteptăm aprobarea IGSU a scenariului de incendii pentru a putea emite ordinul de începere a lucrărilor. Modernizarea iluminatului public pe LED, finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu, o investiție ce se aproprie de finalizare. Sistem de alimentare cu apă-canalizare și stație de epurare în comuna Căzănești prin PNDL2. S-a depus documentația de actualizare a sumelor necesare implementării acestui proiect, așteptăm aprobarea de la MDLPA pentru a putea demara procedura de licitație. Vreau să recuperăm cât mai repede posibil cei 35 de ani de inactivitate pe care i-a avut comuna Căzănești. ” a ținut să precizeze, Aurel Popescu Primarul Comunei Căzănești.

Georgia Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s