Adrian Chesnoiu:Rămân total alături de fermierii români și de toți cei implicați în agricultură!

***Adrian Chesnoiu:Rămân total alături de fermierii români și de toți cei implicați în agricultură!***

 Considerat unul dintre cei mai buni miniștri ai Agriculturii postdecembriste, Adrian Chesnoiu, a demisionat din această funcție pentru că asupra sa plana suspiciunea de a fi intervenit în ocuparea unor funcții la minister.

Acesta, a demisionat și din PSD, formațiunea plitică din care face parte, apreciind că nu trebuie să fie protejat de ceva sau cineva pentru a-și demonstra nevinovăția.

 De curând, pe pagina sa de socializare, Adrian Chesnoiu a ținut să mulțumescă tuturor celor l-au susținut în demersul său, cerându-i totodată să nu demisioneze și să nu renunțe la imunitatea parlamentară.

Pentru cei care mă cunoașteți  știți că acest lucru ar fi imposibil, pentru că nu aș mai putea să vă privesc în ochi cu demnitatea cu care am făcut-o și o voi face în continuare!

Pentru cei care nu mă cunoașteți în mod direct, las aici câteva repere, pentru a înțelege mai bine de ce am luat aceste decizii:

Toată viața mi-am făcut datoria față de oameni, atât timp cât am fost în serviciul public!

Iubesc cu tot sufletul această țară, iar această credință mi-a fost insuflată de mic de către bunicii și părinții mei, iar apoi cultivată și consolidată de dragostea de popor, pământ și tot ce e românesc prin jurământul de credință depus la vârsta de 15 ani!

Am acceptat postul de ministru al Agriculturii cu dorința sinceră de a face ceva bun pentru români și pentru agricultura românească.” , a precizat Chesnoiu, adăugând că nu a dorit altceva decât să fie receptiv față de problemele agricultorilor și că datorită implicării sale și a colegilor săi în agricultură, industrie alimentară, pescuit sau acvacultură, România nu va fi afectată de o potențială criză alimentară.

,,Le mulțumesc și colegilor mei din partid pentru că au avut încredere în mine și pentru că au fost acum alături de mine în momente mai puțin plăcute în care au trebuit să dea un vot contrar voinței lor!

Eu sunt un om simplu, ca orice alt cetățean al acestei țări. De aceea, consider că nu trebuie să mă ascund sub nicio imunitate pentru a rezolva o problemă personală!

Sunt un om politic care crede cu toată tăria că funcția de demnitate publică nu este despre privilegii personale, ci despre onoarea de a fi în serviciul oamenilor și despre responsabilitatea socială pusă în slujba comunității!”a mai punctat, fostul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, precizând că acesta a fost motivul pentru care și-a dat imediat demisia din funcția de ministruși s-a suspendat din partid.

,,Vreau să mă înțelegeți că nu sunt adeptul justiției televizate. Nu am comis nicio infracțiune de corupție sau altă faptă penală! Sunt NEVINOVAT! Vă rog doar să fiți de acord să fac declarații despre acest dosar doar după eliminarea suspiciunilor care au fost prezentate în spațiul public!

Rămân total alături de fermierii români și de toți cei implicați în agricultură, iar în perioada următoare voi avea mai mult timp pentru a mă afla direct în mijlocul lor!Sunt convins că timpul va face dreptate!” a conchisChesnoiu.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s