Vâlcea. Prefectul Florian Marin, dă din nou dovadă de fair- play!

audiente prefect Balcesti  Conștient de schimbarea sa după investirea Guvernului Orban, prefectul de Vâlcea, Florian Marin, aflat în fruntea instituției de peste doi ani și jumătate,  a mulțumit tuturor colegilor din Prefectura Vâlcea, din Consiliul Județean Vâlcea, șefii de deconcentrate, primari dar și tuturor celor cu care a colaborat în această perioadă.

,,În scurt timp se va încheia mandatul meu ca prefect al județului Vâlcea .Încă de Florian Marin, prefect Valceala începutul mandatului am promis și îmi place să cred că am reușit, ca întreaga activitate să o desfășor în baza principiilor legalității, transparenței decizionale și al eficienței.
Alături de subprefectul județului,doamna Aurora Gherghina și de colegii din prefectură, sper că am reușit ca în acești 2 ani și jumătate de mandat, greu încercat în multe momente, să contribui la îmbunătățirea identității vizuale, la creșterea gradului de vizibilitate și conștientizarea al importanței și rolului Instituției Prefectului, în rândurile cetățenilor județului Vâlcea.
Am fost și sunt conștient de faptul că, indiferent de decizie sau de context, nu am putut să mulțumesc întru totul pe cei care aveau așteptări mai mult sau mai puțin îndreptățite de la această instituție sau de la mine.
Doresc să mulțumesc ,în primul rând,colegilor din cadrul Instituției Prefectului, a bursa valcea cu prefectulcăror muncă a fost de cele mai multe ori neștiută, însă esențială, în momentele dificile de gestionarea a situațiilor de urgență, în menținerea contactului permanent cu autoritățile locale sau cu instituțiile publice deconcentrate.
De asemenea mulțumesc Consiliului Județean Vâlcea,administrațiilor locale,instituțiilor deconcentrate cu care am avut o bună și foarte bună colaborare instituțională.
Nu în ultimul rând, adresez mulțumiri mass-mediei vâlcene, care a reflectat cu obiectivitate atât activitatea instituției cât și pe cea personală.
Tuturor vâlcenilor le adresez gândurile mele de bine!” a scris Florian Marin peziua prefecturii pagina de sa Facebook.

Prefectul Florian Marin,  este un exemplu viu de conduită morală și profesională, care a dat dovadă de multă înțelepciune în momentele de criză, luând măsurile cele mai bune, fiind în slujba vâlcenilor 24 de ore din 24 de ore.

ziua prefecturii 2 Domnule prefect Florian Marin, Redactia VGTV REGIONAL vă mulțumește pentru colaborare și vă urează toate cele bune și frumoase!

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s