Olt. Florin Cârstea, vine cu experiența profesională în slujba locuitorilor din Brebeni

***Olt. Florin Cârstea, vine cu experiența profesională în slujba locuitorilor din  Brebeni***

 

Fost polițist la Ordine Publică  și Circulație din cadrul IPJ Olt, Cârstea Florea, candidatul UNPR-Plus la funcția de primar al comunei Brebeni, acum fermier de succes în localitatea sa.  Este absolvent al Facultății de Drept ,,Lucian Blaga” din Sibiu, cu master în Criminologie și patru ani de Doctorat în același domeniu. Este căsătorit și are trei copii.

Cârstea Florea este un bun gospodar, care de cirând a obținut prin fonduri europene să achiziționeze panouri fotovoltaice, montate la locuința sa din comuna Brebeni, cât și la Cabinetul Psihologic al soție, aflat în municipiul Slatina.

Tot pe fonduri UE nerambursabile a mai achiziționat și utilaje agricole modern și performante cu o cotă de participare de 10% din totalul proiectului.

Cârstea Florea este unul dintre puținii candidați la funcția de primar ai localității Brebeni, care pe lângă studii prin care arată competențele sale de a lucra în adminsistrația publică locală, este și un om harnic și prosper, un bun agronom, care nu se simte cu nimic mai prejos dacă se dă jos din Jeep, se urcă pe tractor, sau pe combină, ia sapa în mână sau vermorelul în spate pentru stropirea pomilor. Totodată e un mare iunitor de apicultură, având acasă peste 30 de stupi de care se ocupă personal.

  Dezamăgit de starea deplorabilă a cișmelelor din localitatea sa,  și împreună cu oameni inimoși și determinați,  a renovat patru cișmele, una dintre ele era construită în 1925, pe  care ulterior le-a reființit de ,, Înălțarea Sfintei Cruci”, creînd o imagine frumoasă de-a lungul drumului județean 546 care traversează localitatea. Din aceste aceste izvoare, se aprovizionează cu de ciliate nu numai locuitorii comunei , dar și cei din munipiul Slatina și comunele învecinate.  Dealtfel, reabilitarea cișmelelor nu este singura ,, mână de ajutor” data comunității locale. Acesta s-a implicat, împreună cu  prietenul său Tudor Petrică să intervină pe lângă Ambulanța Olt, ca să achiziționeze o autoutilitară de tip Salvare, pentru că urma să fie casată, deoarece îndeplinise norma de km, salvare care a fist redirecționată către biserica din localitate.

 Totodată, Cârstea Florea, candidatul USR PLUS la primăria Brebeni, a cumpărat și montat trei lămpi solare,  pe care le-a montat în curtea celor două biserici din localitate.

  Florin Cârstea are pe lista sa, o echipă foarte pregătită de consilieri, oameni educați- ingineri, economiști, medici- care fac cinste localității.  Printre aceștia am enumera pe Ing. Cristinel Florentin Tecu, care a lucrat 5 ani la Urbanism în primăria Slatina, în momentul de față un prosper om de afaceri. Acesta va fi viitorul viceprimar, o persoană care aduce un plus valoare.

Din echipa lui Cârstea Florea mai face parte și medicul de familie Carmen Rusu și ing. Cosmina Maria Cârciumaru.

,,Am avut o cariera de peste 35 de ani în Ministerul de Interne, o mare parte ca Ofițer superior, în grad de Colonel.
Nu ma laud că sunt un om perfect, ca în toată cariera mea deciziile mele au fost cele mai corecte, și nici că sunt cel mai bun fiu, soț sau părinte. Poziția pe care am ocupat-o, fiind legata de Ordine și Siguranță, m-a împiedicat, de multe ori să fiu „pe placul tuturor”. Dar mai știu că nu a existat un moment să nu pun în balanță deciziile mele și să nu ma gândesc la oameni, înainte de toate.
Candidatura mea pentru funcția de Primar al comunei Brebeni vine din dorința de a pune la dispoziția locuitorilor și consatenilor mei, toată experiența mea profesională de coordonare, de conducere, dar mai mult, experienta mea de OM în slujba legii și a dreptății.
Sunt fiu al comunei, m-am născut și crescut aici, am ales mereu, ca activitate extra „sa rodesc ogorul”, pentru ca iubesc fiecare bucățică de pământ de aici și sunt legat sufletește de fiecare locuitor. Tocmai de aceea, după 27 de ani locuiți în Slatina, am revenit în comuna, locuiesc împreună cu familia și ma bucur în fiecare zi de aceasta decizie.
Vreau” cu tot sufletul” ca localitatea noastră sa prospere, sa dispară dintre noi animozitățile și „sa punem umărul” TOTI la a crea un viitor luminat si prosper intr-un climat al prieteniei.”,
se prezintă , Florin Cârstea într-o postare pe Facebook.

 Candidatul USR PLUS la primăria din Brebeni, Cârstea  Floreae ste dezamăgit de faptul că unul dintre contracandidații săi, a fost ales nu pentru că ar fi demonstrat că știe să face ceva, ci că e om care nu a deranjat pe nimeni.

,,Mă amuză faptul de a vedea o cursă electorală atât de bogată în oferte de calitate, dar regăsesc, în mare parte, pe cei care sunt deja parte din administrație și pe cei ce doar au schimbat partidul, dar jura ca și interesele.
Și pe unii și pe alții îi cunoaștem, aceleași interese meschine, aceleași blaturi și lipsa de verticalitate…
Din păcate, realitatea de zi cu zi ne obligă să vedem adevarul: nu s-a făcut ce trebuie, cum trebuie, s-a făcut „prost” și unde într-adevăr s-a făcut ceva (Felicitări acelora!) este insuficient pentru a schimba ceva.
Ideea e ca fiecare dintre noi sunt părtași la perpetuarea acelorași, pentru care banii și interesele personale și de grup stau în fata interesului general.
România se afla atât de departe de țările occidentale nu pentru ca nu are resurse sau oameni valoroși, ci pentru ca i-am ales pe aceia care nu au „resurse” sau care nu știu ce înseamnă banul muncit!
” a mai precizat, Florin Cârstea.

Fostul comisar șef de poliție, Cârstea Florea  ar fi cam singurul care ar putea schimba fața localității Brebeni, o localitate frumoasă așezată la doar câțiva km de Slatina, care arată ca o ruină, fără apă, fără canalizare, cu drumuri proaste…

 Așa că, dacă locuitorii comunei Brebeni își doresc o localitate dezvoltată la standard europene, au acum o soluție: Votați Cârstea Florea, poziția 5 pe buletinul de vot!

 Georgiana Leulescu

  Articol comandat de USR PLUS pentru Florin Cârstea, candidat la primăria Brebeni, județul Olt. Cod mandatar, 21200251, tiraj 300 buc.

 Georgiana Leulescu

  Articol comandat de USR PLUS pentru Florin Cârstea, candidat la primăria Brebeni, județul Olt. Cod mandatar, 21200251, tiraj 300 buc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s