Olt. Paul Stănescu: Deschiderea anului școlar, o decizie chinuită de interese politice!

Parlamentarul oltean, Paul STĂNESCU, Secretar General PSD, a declarat că deschiderea școlilor nu se ate face atâta timp cât autoritățile locale nu au un buget pe care să-l folosească exclusiv pentru igienizarea sălilor de clasă și siguranța elevilor. “PSD a cerut constant deschiderea școlilor, dar a atras mereu atenția că administrațiile locale au nevoie de resurse” a spus acesta într-o intervenție de la tribuna Parlamentului.

Stănescu consideră că decizia Guvernului liberal de a deschide școlile abia după 6 luni de la începerea anului școlar arată mai degrabă ca o decizie chinuită de interese politice. ,, Pentru că bugetul nu există încă, vaccinarea merge foarte greu, spitalele se confruntă cu probleme au decis să facă și ceva ce românii așteaptă de mult timp. PSD a cerut constant deschiderea școlilor, dar a atras mereu atenția că primarii au nevoie de sprijin. Mai mult, noi am pus în bugetul alternativ, pe care l-am prezentat recent, soluții pentru creșterea resurselor alocate combaterii pandemiei, pentru sănătate și educație. Așa am înțeles să facem opoziție, una constructivă, pentru că am văzut că liberalii nu au fost pregătiți să gestioneze această criză și nu sunt nici acum, după un an de zile. Asta este foarte clar și românii văd toate bâlbâielile lor.” a ținut să precizeze secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

Guvernul Cîțu

Acesta a conchis că PSD va pune presiune pe Guvern Cîțu să facă tot ce se poate ca administrațiile locale să asigure siguranța copiilor. ,,Destul au debusolat părinții, familiile, care cu greu s-au descurcat în această perioadă. Guvernul nu mai are voie să se joace de-a închiderea și deschiderea școlii, trebuie să se pună pe treabă!”, a mai adăugat parlamentarul oltean.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s