Olt. ,,Ziua Legumicultorului Pleșoian” sărbătorită cu muzică bună și interpreți îndrăgiți

***Olt. ,,Ziua Legumicultorului Pleșoian” sărbătorită cu muzică bună și interpreți îndrăgiți***

Sărbătoarea Legumicultorului Pleșoian din Pleșoiu, una dintre cele mai îndrăgite sărbători inițiate de primarul Valeriu Măndescu, a fost marcată de toți localnicii, duminică 7 august a.c.

Evenimentul, la care s-au strâns sute de pleșoieni dar și agenți economici cu produse tradiționale, mici și bere, s-a desfășurat pe terenul de sport din localitate, despre care primarul spine că va intra în reabilitare pe fonduri proprii fie pentru a juca tinerii pleșoieni, fie pentru echipa de fotbal care trebuie să se înființeze anul acesta.
Așadar, cei prezenți s-au prins în hore și sârbe pe muzica îndrăgiților interpreți invitați de autoritățile locale, printre care enumerăm pe Dorina Mete, Costel David, Olguța Berbec și Remus Novac, Mariana Ionescu Căpitănescu.
Dacă pe parcursu zilei, toți cei prezenți au apreciat interpreții de muzică populară cântând și dansând alături de ei, seara, când s-a încheiat această frumoasă sărbătoare, a fost una magică, destinată tinerilor pleșoieni.
Aceștia s-au distrat dansând pe melodiile antrenante ale Ronnei Riva, una dintre cele mai promițătoare artiste ale momentului. Cu un succes notabil la nivel internațional, artista își dorește să facă valuri și în România.
A colaborat cu nume mari din muzica internațională, a făcut muzică la nivel înalt, iar cel care a descoperit-o a fost nimeni altul decât Costi Ioniță.
Prezentatorul evenimentului a fost jurnalistul Claudiu Ene, care a surprins publicul cu câteva melodii interpretate la superlativ din repertoriul regretatului Dan Spătaru.
Întregul eveniment a fost înregistrat în exclusivitate de VGtv Regional și difuzat a doua zi pe site-ul http://www.vgtvregional.ro.
Parteneri media ai ,,Zilei Legumicultorului Pleșoian” au fost VGtv Regional, revista Semnalul Oltului, Râmnicului, Argeșului și Severinului, precum și Antena Satelor, reprezentată de corespondentul Constantin Pașol.
Redactor Georgiana Leulescu, op. imag- Grigore Sebeş, editare şi montaj TV Georgia Sebeş. VGtv Regional http://www.vgtvregional.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s