Olt. Primarul din Pleșoiu, Valeriu Măndescu a premiat cuplurile longevive

Nașterea Sf Marii, sau Sf Marie Mică, cum mai este denumită în popor, sărbătorită în fiecare an pe 8 septembrie, era un prilej de mare sărbătoare în comuna Pleșoiu Olt. În această frumoasă zi de toamnă, pleșoienii serbau ,, Ziua Legumicultorului” un omagiu adus truditorillor pământului, cunoscut fiind faptul că această zonă este una foarte bogată în legume care ajung nu numai în piețele Slatinei, dar și în cele din centrul și nordul țării.

Din păcate anul trecut, ca și în acest an frumoasa sărbătoare a fost suspendată din cauza pandemiei cu Covid- 19, însă chair dacă anul 2021 a fost unul destul de greu încercat, primarul localității Pleșoiu, Valeriu Măndescu nu a uitat de consătenii săi care împlinesc în acest an 50 de ani de căsătorie.
Astfel că, azi 7 septembrie a.c., autoritățile locale din comuna Pleșoiu, au premiat cinci cupluri care au petrecvut nu mai puțin de jumătate de secfol împreună, au făcut case frumoase, gospodării de invidiat și, mai ale, copii frumoși care au ajuns oameni importanți în viața socială și care îi fac mândri pe părinții lor, demonstrând în acest fel că educația primită nu a fost în zadar.
Evenimentul a avut loc în grădina cu flori din fața primăriei, unde cele cinci cupluri au primit câte o diplomă de onoare, un buchet de flori și un premiu în bani, în valoare de 1000 de lei.
Iată care sunt cele cinci cupluri: Paraschiva Marin și Maria, Bodescu Dan și Elisabeta, Găneșanu Marin și Simioana, Marin Ion și Ecaterina și Moraru Ion și Elisabeta.
Primarul Valeriu Măndescu, împreună cu angaații primăriei le-a urat viață lungă împreună, sănătate și bucurii din partea celor dragi.
Rând pe rând, cele cinci cupluri ne-au dezvăluit, cu umorul caracteristic oltenilor din această zonă, care este secretul unei căsnicii de durată dar și sfaturile pe care le dau tinerilor pentru a sărbătorii nunta de aur după 50 de ani de căsătorie. Mai multe amănunte la VGtv Regional http://www.vgtvregional.ro
Redactor/ Reporter Georgiana Leulescu, op. imagine Ing. Grigore Sebeș, editare și montaj Georgia Sebeș.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s